Hypnotisk superpower talk

 

Hvordan har deltagerne det efter en hypnotisk superpower talk?

De er stærkere, mere målrettede, uovervindelige eller langt mere fleksible.

Deltagerne vælger selv den superhelt (fiktiv eller virkelig) som har lige netop den superpower de har brug for.

Med enkle og effektive teknikker får deltagerne identificeret og integreret det deres personlige superhelt repræsenterer som en naturlig ny ressource.

Her får i adgang til og oplevet nogle af de dissociation og associations metoder som en hypnotisør anvender til at skabe et overraskende skift i mentale overbevisninger, vaner og ved emotionelle kapringer.

Skru blot forventningerne op for hypnose gør en forskel for mange. Og da det er nyt for de fleste, er det i tiden efter et godt samtaleemne.

 

Hvad venter deltagerne til en hypnotisk superpower talk

Deltagerne møder en hypnotisør der kommer med et underholdende, trygt og videnskabsbaseret oplevelse af hvad hypnose tilstanden er og kan. Det begynder med at deltagerne får en kort indføring i hvad videnskaben ved om hypnose.

Med dette udgangspunkt får deltagerne et klart mål om at identificere en superhelt og den power som den helt repræsenterer. Med udvalgte klassiske hypnose teknikker integreres den power i deltagerne som deres egen.

De der ikke vil deltage i hypnosen, undlader blot at følge instruktionerne.

En powertalk har en varighed mellem 60 – 120 minutter.

 

Hvordan booker du

Ved booking af denne power talk kan du kontakter mig på mail, telefon eller book en online samtale så kan vi møde hinanden og tage den derfra.