Hypnotisk superpower talk

 

Hvordan har deltagerne det efter en hypnotisk superpower talk?

De er stærkere, mere målrettede og føler sig langt mere dynamisk. Du kan forvente at deltagerne med enkle men power fyldte teknikker kommer til at identificere og integrere det deres personlige superhelt repræsenterer for dem.

En superhelt kan være fiktive eller personer der for dem besidder en superpower deltageren gerne vil have. Skru blot forventningerne op for hypnose gør en forskel for mange. Og da det er nyt for de fleste, er det i tiden efter et godt samtaleemne.

 

Hvad venter deltagerne til en hypnotisk superpower talk

Deltagerne møder en hypnotisør der kommer med et underholdende, trygt og videnskabsbaseret oplevelse af hvad hypnose tilstanden er og kan. Det begynder med at deltagerne får en kort indføring i hvad videnskaben ved om hypnose.

Med dette udgangspunkt får deltagerne et klart mål om at identificere en superhelt og den power som den helt repræsenterer. Med udvalgte klassiske hypnose teknikker integreres den power i deltagerne som deres egen.

De der ikke vil deltage i hypnosen, undlader blot at følge instruktionerne.

En powertalk har en varighed mellem 60 – 90 minutter.

 

Hvordan booker du

Ved booking af denne power talk kan du kontakter mig på mail, telefon eller endnu bedre book en online samtale så kan vi møde hinanden og tage den derfra.