Hypnotisk reload talk

 

Hvordan har deltagerne det efter en hypnotisk reload talk?

Du kan forvente at de deltager der involverer sig i denne power talk kommer til at opleve en dyb afstresset tilstand og en revitalisering af deres personlige energi niveau.

Den afstressede tilstand giver deltagerne et fuldstændigt fysisk og psykisk pause rum. Og samtidig vil deres energi niveau blive forstærket så de føler sig forfrisket og klar til de opgaver der venter dem.

De har flere enkle og effektive teknikker med hjem de let kan anvende og lære andre.

Skru blot forventningerne op for hypnose gør en forskel for langt de fleste. Og da det er nyt for for mange, er det i tiden efter et godt samtale emne.

 

Hvad venter deltagerne til en hypnotisk reload talk

Deltagerne får er en hypnotisør der kommer med et underholdende, trygt og videnskabsbaseret oplevelse af hvad hypnose tilstanden er og kan.

Det begynder med at deltagerne får en kort indføring i hvad videnskaben ved om hypnose. Derefter vil de modtage instruktioner der med udvalgte klassiske hypnose teknikker giver hver enkelt en oplevelse af at være dyb afstresset og revitaliseret.

Her får i adgang til og oplevet nogle af de afspændings og fordybelses metoder, som hypnotisører anvender til at skabe et klart mentalt fokus mens kroppen genoplader.

De der ikke vil deltage i hypnosen, undlader blot at følge instruktionerne.

Denne powertalk har en varighed mellem 60 – 120 minutter.

 

Hvordan booker du

Ved booking af denne power talk kan du kontakter mig på mail, telefon eller book en online samtale så kan vi møde hinanden og tage den derfra.