”Leopold er et super empatisk og samvittighedsfuldt menneske. Han formår i sin praksis at være både professionel og personlig. Som klient hos Leopold var jeg aldrig et øjeblik i tvivl om at mit udbytte af sessionerne var mindst lige så vigtigt for Leopold som for mig. Og jeg skal da love for at der var udbytte: Jeg har rent faktisk fået mere energi. Jeg reagerer ikke på andres frustrationer og påtager mig ikke deres ansvar. Det er super tilfredsstillende. Hypnosen var en behagelig, tryg og kraftfuld oplevelse. Som en ekstra bonus er jeg nu i stand til at nyde en øl uden at kværne en pose peanuts samtidig. Jeg giver med stor glæde og taknemmelighed Leopold mine varmeste anbefalinger!”

Jakob Bartholdy Bruun

”Jeg syntes allerede at opleve en forskel efter Basic boost. Efter Instant power 1 begyndte jeg at sætte en del grænser både personligt og professionel. Det er befriende at sige nej, til de unødvendige negative indspark der dræner mig. Min grænsesætning er blevet mere bestemt og fast. Samtidig med at jeg tager lettere på tingene og mærker en helt anden form for egen omsorg. Leopold er et meget varmt og nærværende menneske. Jeg følte mig meget tryg under hypnosen. Jeg følte at jeg var i en tilstand, hvor hele min krop og mit jeg var i ét. Hele forløbet har været med til at vise mig retning og støtte i mit nye jeg. Jeg giver Power Boost forløbet og Leopold den varmeste anbefaling.”

Anders Lund

”Vrede har altid betydet noget negativt for mig og jeg har derfor altid gemt den væk. Nu lærte jeg at vrede er OK og at bruge den positivt. Jeg fik vækket min indre løvinde, så nu føler jeg det mere naturligt, at sætte grænser, på en god måde.”

Anette Rath

”En virkelig tilfredsstillende oplevelse og powerboost, hvor jeg følte mig helt tryg og godt mødt. Efter boostet har jeg den her indrefølelse af, at det er ok at være mig nu, og at jeg står mere sikkert på mine ben. Der er en anden mere beslutsom kant og fasthed, og jeg mærker min egenkraft, som jeg er klar til at kultivere.”

Louise Lennon

”Det er for vildt, efter første instant power session, går alt går faktisk i den rigtige retning, det er lidt svært at tro på, men sådan er det faktisk”

Kent

”Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg var stadig nervøs til eksamen, men det betød ingenting og jeg bestod”
Beatrice

”Basic boost sessionen var super inspirerende og meget tankevækkende, du er en af meget få mennesker som man rent faktisk har lyst ti lat lytte til”

Augo

”Wow, alle tre sessioner var lige i skabet for mig, anbefales så meget”

Julie

”Tre sessioner fik mig til at se mine svagheder og problemer i et nyt lys, vende det om til at se mine styrker i det jeg selv dømte som forkert. Jeg fik fat i noget som megen anden udviklings arbejde ikke har kunnet give”
Jacob