Hypnotisk power trigger talk

 

Hvordan har deltagerne det efter en hypnotisk power trigger talk

De har det fantastisk, føler sig revitaliseret og mere tryg fordi de ved de har en portion ekstra energi indlejret i en simpel hånd gestus. Forvent at deltagerne får en personlig power trigger der giver dem den ekstra power de nogle gange har brug for.

Det er det samme som at gå rundt med en power bank til telefonen. Deltagerene får en power trigger der vil give dem ekstra energi og en følelse af overskud når det er nødvendigt. Skru blot forventningerne op for hypnose gør en forskel for mange. Og da det er nyt for de fleste, er det i tiden efter et godt samtale emne.

 

Hvad sker der til en hypnotisk power trigger talk

Deltagerne får er et underholdende, tryg og videnskabsbaseret oplevelse af hvad man kan med sin forestillingsevne og en effektiv teknik. Med en effektiv teknik får de etableret et personligt power anker der fungerer som en trigger fyldt med ekstra power.

En meget anvendt og diskret power trigger er vist på top billedet. Det er et naturligt fænomen som forstærkes med en effektiv hypnotisk teknik.

Denne powertalk har en varighed mellem 45 – 60 minutter.

 

Hvordan booker du

Ved booking af denne power talk kan du kontakte mig på mail, telefon eller endnu bedre book en online samtale så kan vi møde hinanden og tage den derfra.