Professionel online live hypnose power boost

Din succes og tilfredshed er vigtig for mig. For at sikre det optimale udbytte af online hypnose, består dit power boost af 1 Basic boost og mellem 2 til 5 Instant power hypnose sessioner, personligt tilpasset viljetræning og selvhypnose.

Hør her om principperne for power boost hypnose

Basic Boost: Vi støber fundamentet til hypnose sessionerne

Er det første gang du anvender hypnose, er det helt normalt at være skeptisk. Har du prøvet hypnose før bliver du måske lettet over at det kan ske online da det er lettere at få adgang til.

Denne første session er for at styrke vores relation, dit kendskab til hypnose tilstanden og mit kendskab til din hypnotiske kapacitet.

Du får et mini boost som smagsprøve på hypnose tilstanden og rollefordelingen i vores samarbejde.

Du får lavet din emotionelle power profil.

Du får viden om vilje træning og selvhypnose.

Du får en klar ide om din hypnotiske kapacitet gennem små øvelser og den efterfølgende effekt af dit mini boost

Du får konkretiseret dit mål med et interview, der sikrer at dit mål er foreneligt med det et boost kan.

Efter dit Basic boost designer jeg instruktionerne til Instant power sessionerne så de passer perfekt til dig og dit formål.

Vi har god tid, der er afsat op til 90 min. pr. session.

  

Instant power hypnose: 

En effektiv læreproces der skaber et skift i din tilstand

‍Hypnose er effektivt, virker med det samme og giver gode resultater for 9 ud af 10.

Du undgår lange processer med masser af snak, smarte mentale strategier og en masser af tid og vilje for at opnå dit mål. I stedet får du et kort intens forløb med resultater.

Instant power hypnose sessionerne designes specifikt til dit formål med hypnosen. Bemærk det er ikke en behandling, men et boost af din personlige power.

Du vil opleve at det er en fantastisk måde at arbejde med dig selv på. I forhold til at nogle oplever sig drænet efter terapi, er du bagefter hver session fyldt op med frisk energi.

I hypnosen er du fysisk afslappet samtidig med at din bevidsthed er klar, åben og involveret. Hypnosen begynder altid med at din opmærksomhed skærpes og fokuseres mens din krop stille og roligt slapper af.

Hypnose tilstanden giver dig adgang til de underbevidste programmer der styrer dine automatiserede tanker, følelser og handlinger. Vi har en oplevelse af at være bevidst hele tiden, men de fleste af vores handlinger er tillærte programmer der er lagret i vores underbevidsthed. 

‍Forestil dig at din underbevidsthed får nye automatiserede programmer der arbejder for dig og gør det langt lettere at opnå dine mål.

Instant power sessionerne er stedet hvor det sker.

Antallet af sessioner varierer mellem 2-5 sessioner.

Vi har god tid, der er afsat op til 90 min. pr. session.

 

June billede

June fortæller:

Power Boost/Leopold får de allerbedste anbefalinger fra mig. Står du og mangler styrke, til at gøre noget anderledes i dit liv, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Power Boost/Leopold. 

Jeg har deltaget i 3 online sessioner af Power Boost og det har været en helt fantastisk og livsforandrende. 

Jeg var rigtig nervøs, usikker og havde fordomme omkring hypnose, ja jeg var så usikker på det, at flere gange overvejet om jeg skulle aflyse de aftalte tider, men det gjorde jeg heldigvis ikke. 

I den første session forklaret Leopold mig om hypnose og beroliget mig og alle mine fordomme faldt hurtig til jorden. 

Leopold guidede mig roligt og behageligt igennem de forskellige ønsker jeg havde til forandring og efter hver session, har jeg været fuld af energi, lykkefølelse og gå på mod. 

Allerede efter den første session, har jeg mærkede en markendt forbedring på de ting jeg ønskede boost til og her efter de 3 sessioner er der sket mange positive forandringer i mit liv.

Jeg er meget taknemlig for at en af mine venner, gjorde mig opmærksom på Power Boost og at jeg turde prøve hypnose. 

Så Leopold Tusind Tak for at hjælpe mig med at skabe den forandring og selvom du siger at det er mig selv der skaber forandringen, så kunne jeg ikke have gjort det uden din hjælp. 

Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller tid hos Power boost/Leopold og jeg glæder mig allerede.