Hvad ville jeg kunne efter performance hypnose?

Din performance kommer ikke til at blive bedre end det du har evner til, men det bliver lettere at gennemføre din performance.

Du kender sikkert personer der er nervøse og spændte inden deres performance, men optræder rolige, velovervejede og endda forventningsfulde.
Sådan kan det også blive for dig.

Et power boost består af mellem 2-3 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din kapacitet. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af forandring fra Instant power sessionerne. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.


Hvordan bliver din performance optimal

Oplever du at blive kapret før, under eller efter din performance, i en grad så det nærmest er umuligt for dig at præstere optimalt. Det er en oplevelse af at du ufrivilligt mister kontrollen over dig selv. Og det er faktisk lige præcis det der sker. Men der kan ske et skift.

I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne er der indlært en reaktion om at performance er potentiel farlig og aktiverer en beskyttelsesmekanisme. Beskyttelses mekanismen går den i et højt alarm beredskab og overtager styringen. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig.

De fleste skemaer er tillærte og kan lære nyt. I hypnose tilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret. I denne tilstand har langt de fleste succes med at få et nyt og mere nyttigt skema, der gør din performance optimal. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

 

De typiske tegn på performance kapringer

Vi reagerer forskelligt når vi bliver kapret. Det kan være kapringen peaker til selve performancen hvor er den berømte klap går ned og forhindrer dig at fokusere og huske det du har lært. Det kan også være før performancen hvor kroppen mere træt, du har ondt i maven, har svært ved at sove, mister appetitten eller overspiser, får kvalme, ryster på hænderne, har katastrofe tanker og følelser præget af anspændthed, nervøsitet, uro, en knude i maven.

Det kan også udfolde sig som en længerevarende kapring. Det træder typisk frem ved at handlingerne bærer præg af at du enten forbereder dig konstant, helt undlader at forberede dig eller undgår selve performancen ved at udeblive.

Er du i tvivl om et boost kan hjælpe dig af med din kapring, så book 15 min gratis online samtale, inden du booker dit boost.