Hvad ville jeg kunne efter hypnose mod overvægt?

 Du kan forvente at det bliver lettere at spise sundt, lettere at få bevæget dig og du vil opleve at du får langt mere livskvalitet og bliver mere tilfreds med dig selv. Du kender sikkert personer der har det som du gerne vil have det.

Jeg ved endnu ikke hvad der er din udfordring, men uanset om det er at tage det tøj på du engang kunne være i, sige nej tak til kager og slik uden at opfatte det som en straf, give dig selv omsorg på en sundere måde eller kunne bevæge dig mere frit. Der kan ske et skift, du kan få det sådan som du vil have det.

Et power boost består af mellem 2-5 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din hypnotiske kapacitet. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af skift fra dine Instant power sessioner. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.

 

 

Hvordan taber du dig?

 Hvis du overspiser eller spiser usundt kan det opleves som værende ufrivilligt, næsten ligesom at blive kapret. Det kan være at det for dig er umuligt at stoppe med at spise eller at snuppe det gode tilbud om en bunke slik selv om du godt ved at det bedste for dig er at stoppe når du er mæt eller droppe slikposen. Det er ikke fordi du har en svag vilje eller en rygrad som en regnorm. Det er fordi du bliver kapret af et indlært skema i din underbevidsthed. Og underbevidstheden besidder evnen til at overtage styringen.

I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne kan der eksempelvis være indlejret en kodning om at mad er lig med kærlighed eller at hygge og slik hører sammen. Disse skemaer overtager styringen når de bliver aktiveret ved at du eksempelvis mangler omsorg eller savner kærlighed. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig.

De fleste skemaer er tillærte og kan lære nyt. I hypnose tilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret. I denne tilstand har langt de fleste succes med at få et nyt og mere nyttigt skema, der gør det lettere at stoppe med at spise når du er mæt eller hygge uden slik. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift.

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

 

De typiske tegn på overvægt

Hvornår vi definerer os selv som overvægtig er individuelt. Det kan være du opdager det ved at du ikke kan passe dit tøj mere, du har svært ved at bevæge dig, bliver hurtigt forpustet eller får ondt i kroppen fordi den skal bære på en unødvendig vægt den ikke har musklerne til. Det kan også være fordi du finder dig selv trøstespise for at dulme dine følelser, fjerne tankerne fra arbejdspres, stress eller kærestesorger.

Er du i tvivl om du kan få et skift med et power boost, så book 15 min gratis online samtale.