Hvad ville du kunne efter et online boost af din selvtillid

Du kommer ikke til at få en anden personlighed, men det bliver lettere at træde kraftfuldt og tydeligt frem som den du er. Du kender måske personer der møder deres dag med selvtillid og får livets udfordringer til at se let ud. Du kan få det på samme måde.

Et power boost består af 2-3 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din hypnotiske kapacitet og afklarer din udfordring. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af forandring fra Instant power sessionerne. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.

Vil du vide mere så book 15 minutters gratis online samtale.

 

Hvordan styrkes din selvtillid

Vælg den største udfordring du har. Det skal helst være forbundet med en oplevelse af at du ufrivilligt mister kontrollen over dig selv. Nogle oplever det som om de nærmest bliver kapret. Og det er faktisk lige præcis det der sker. I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne er der indlært en reaktion der gør at du kommer til at opleve det som tab af selvkontrol.

Skemaet er en beskyttelses mekanisme og overtager styringen for at passe på dig. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig. De fleste skemaer er tillærte og kan lære nyt. I hypnosetilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret. I denne tilstand har langt de fleste success med at få et nyt og mere nyttigt skema, der styrker selvtilliden fordi de ikke mere skal slås med sig selv. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift.

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

 

De typiske tegn på lav selvtillid

 De skemaer der definerer vores automatiserede indlærte reaktioner har grundlæggende kun tre mulige reaktioner. De tre reaktioner er kun groft skitseret herunder. Det være at du fryser under din udfordring og føler dig handlingslammet. Denne tilstand slider på selvtilliden da oplevelsen af ikke at være i stand til at gøre noget underminerer din tillid til dig selv.

Det kan også være at du flygter fra din udfordring ved at undgå den. Det er heller ikke nærende for selvtilliden at opleve alle de begrænsninger der følger med og alle de forklaringer der skal leveres til dig selv og andre. Eller du angriber dig selv, andre personer eller omstændighederne. Denne reaktion er en kamp reaktion og er hård at opretholde, en kamp med dig selv og din omverden er bestemt ikke grundlag for en sund selvtillid. Uanset hvilken reaktion der aktiveres er det usundt for din selvtillid at opleve kontrol tab og unødvendige kampe med sige selv.

Er du i tvivl om et boost kan gøre en forskel for dig, så book 15 min gratis online samtale, inden du booker dit boost.