Online hypnose mod social angst

Her på siden kan du læse om eksamensangst og hvordan online hypnose kan hjælpe dig.

 

Hvad ville jeg kunne efter hypnose mod social angst?

Du kommer ikke til at ændre personlighed, få danse eller tale evner du ikke allerede har, men det bliver langt lettere at være dig selv i sociale sammenhænge. Jeg kender ikke dit specifikke mål, men uanset om det er at date, få venskaber, gå til fester, udtrykke dig selv på de sociale medier eller noget helt andet, vil du kunne forvente at det bliver lettere.

Et power boost består af mellem 2-3 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din kapacitet. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af forandring fra Instant power sessionerne. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.

 


Hvordan får du mere social selvsikkerhed?

 At være kapret af angst for at være sammen med andre mennesker rammer din tillid til dig selv for ensomhed er isolerende og smertefuldt. Men der kan ske et skift. At opleve social angst er ligesom at blive kapret. Og det er faktisk lige præcis det der sker.

I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne er der indlært en information om at den sociale situation er potentiel farlig og angsten bliver derfor aktiveret.

 

Angst er en beskyttelses mekanisme og går den i et højt alarmberedskab indebærer det blandt andet at den overtager styringen. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig. De fleste skemaer er er tillærte og kan lære nyt. I hypnosetilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret. I denne tilstand har langt de fleste succes med at få et nyt og mere nyttigt skema, der gør det sociale liv lettere. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift.

 

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

 

 

De typiske tegn på social angst

Vi reagerer forskelligt når vi bliver kapret af angst. Det kan være kapringen peaker i en konkret situation. Måske bliver du mundlam og er ude af stand til at sige noget, ordene vil simpelthen ikke ud af din mund. Og hvis der endelig kommer nogen ud, vil du bagefter ønske at du ikke havde sagt noget.

Social angst kan fremtræde ved at du inden socialiseringen har svært ved at sove, mister appetitten eller overspiser, har katastrofe tanker og en anspændt indre stemning, Social angst kan også afgøre hvilken form for livsstil du lever. En livsstil der etableres for at du kan håndtere angsten.

 

Det træder typisk frem ved at livsstilen bærer præg af at du enten gør dit yderste for at fremtræde perfekt og forbereder dig konstant eller det modsatte hvor du går under radaren og undlader at involvere dig eller simpelthen helt undgår at indgå i sociale sammenhænge.

Er du i tvivl om et boost kan hjælpe dig af med din socialeangst, så book 15 min gratis online samtale, inden du booker dit boost.

 

Se også hypnose mod præstationsangst.