Online hypnose mod præstationsangst

Hvad ville jeg kunne efter hypnose mod præstationsangst?

Det vil være langt lettere at præstere det du kan.

Du kan forvente at det bliver lettere at præstere optimalt. Uanset om det handler om at tage kørekort, lederskab, pitche, holde den offentlige tale, tage på date eller hvad der trigger din præstationsangst. Et power boost består af mellem 2-3 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din hypnotiske kapacitet. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af skift efter Instant power sessionerne. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.

 

Hvordan præsterer du bedre

At blive kapret af angst når du skal præstere, begrænser dig, kan være skamfuldt og er dybt frustrerende. Men der kan ske et skift. At opleve præstationsangst er ligesom at blive kapret. Det opleves som værende ufrivilligt. Og det en ret præcis beskrivelse af hvad der rent faktisk sker.

I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne er der indlært en information om at situationen der trigger din præstationsangst, er potentiel farlig og bliver derfor aktiveret.

Angst er en beskyttelses mekanisme og går i et højt alarmberedskab hvor den blandt andet overtager styringen. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig. De fleste skemaer er tillærte og kan lære nyt. I hypnosetilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret.

I denne tilstand har langt de fleste success med at få et nyt og mere nyttigt skema, der gør det lettere at præstere optimalt. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift.

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

De typiske tegn på præstationsangst

Vi reagerer forskelligt når vi bliver kapret af angst. Det kan være kapringen sker i selve situationen så du simpelthen ikke kan fokusere, din stemme ryster, klappen går ned, o.l.

Det kan også være før præstationen hvor du oplever at kroppen er træt, ondt i maven, svært ved at sove, mister appetitten, får kvalme, ryster på hænderne, har katastrofe tanker og følelser præget af anspændthed.

Det kan også udfolde sig som en længerevarende kapring. Det træder typisk frem ved at handlingerne bærer præg af at du enten forbereder dig konstant, helt undlader at forberede dig eller undgår selve situationen.

 

Er du i tvivl om et boost kan hjælpe dig af med din præstationsangst, så book 15 min gratis online samtale.

 

Online hypnose
Leopold Gabbriel Birkeskov
CVR: 26870933
‍Telefon: 26 63 26 75
‍Mail: info@power-boost.dk

Copyright © 2021 – Power Boost | Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik

!