Hvad ville jeg kunne efter hypnose mod min fobi?

 Du forandrer ikke personlighed, men det bliver lettere at få mere livskvalitet. Du kender sikkert personer der ikke bliver kapret af en fobi, uanset om det er flyskræk, højdeskræk eller frygt for edderkopper. Sådan kan det også blive for dig.

Et power boost består af mellem 2-3 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din kapacitet. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af forandring fra Instant power sessionerne. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.

Er du i tvivl om et boost kan gøre en forskel for dig og din fobi så book 15 minutters gratis online samtale.


Hvordan bliver det lettere

 En fobi opleves som værende ufrivillig, nogle siger det minder om en kapring hvor man mister kontrollen over sig selv. Og det er faktisk lige præcis det der sker. I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne er der indlært en information om at din fobi er potentiel farlig og angsten bliver derfor aktiveret.

Angst er en beskyttelses mekanisme og går den i et højt alarmberedskab indebærer det blandt andet at den overtager styringen. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig. De fleste skemaer er tillærte og kan lære nyt. I hypnosetilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret. I denne tilstand har langt de fleste success med at få et nyt og mere nyttigt skema, der gør dit liv lettere. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift.

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

 

Tegn på at din fobi begrænser din livskvalitet

Der er mange fobier og nogle af dem er til at leve med. Men hvis din livskvalitet bliver forringet er det på tide at gøre noget ved det. En typisk fobi er højdeskræk, den er til at leve med, med mindre du gerne vil op på et bjerg eller får arbejde med kontor på øverste etage.

En anden typisk fobi er flyskræk, der er også til at leve med, medmindre du pludselig skal på en uventet ferie eller din bedste ven bliver gift i USA. Frygten for insekter eller dyr, er også til at leve med, medmindre du skal på telttur sammen med din venner eller familie.

Er du i tvivl om et boost kan hjælpe dig af med din fobi, så book 15 min gratis online samtale, inden du booker dit boost.