Hypnose mod eksamensangst online

Her på siden kan du læse om eksamensangst og hvordan online hypnose kan hjælpe dig.

 

Hvad ville jeg kunne efter hypnose mod eksamensangst?

 

Du kommer ikke til at få bedre karakterer end du har evner til, men det bliver lettere at få de karakterer du fortjener. Du kender sikkert personer der ikke bliver kapret af eksamensangst, de er selvfølgelige nervøse og spændte da det er et afgørende øjeblik, men de optræder også rolige, velovervejede og endda forventningsfulde.

Sådan kan det også blive for dig.

Et power boost består af mellem 2-3 sessioner. I Basic boost sessionen tester vi din kapacitet. Det giver dig en klar ide om hvad du kan forvente af forandring fra Instant power sessionerne. Antal af Instant power sessioner afhænger af din hypnotiske kapacitet og målsætning.

 


Hvordan bliver eksamen lettere

 At blive kapret af angst fordi du skal til eksamen er unfair, da det er nærmest umuligt at præstere optimalt når du ufrivilligt mister kontrollen over dig selv. Men der kan ske et skift. At opleve eksamensangst er ligesom at blive kapret. Og det er faktisk lige præcis det der sker.

 

I din underbevidsthed er der indlejret et utal af skemaer som er veldefinerede automatiserede reaktioner. På et af skemaerne er der indlært en information om at eksamen er potentiel farlig og angsten bliver derfor aktiveret. Angst er en beskyttelses mekanisme og går den i et højt alarm beredskab og overtager styringen. Det er derfor du oplever kapringen som værende ufrivillig.

 

De fleste skemaer er tillærte og kan lære nyt. I hypnose tilstanden kommunikeres der direkte med underbevidstheden hvor skemaerne er indlejret. I denne tilstand har langt de fleste succes med at få et nyt og mere nyttigt skema, der gør det lettere at gå til eksamen. Det kan være anderledes end sådan som du har det nu, der kan ske et skift

 

Online hypnose er lige så effektiv som offline hypnose. Forskellen er at du med online hypnose får dit boost der hvor du befinder dig og du slipper for unødvendig transport og tidsspild. En af fordelene er også at du oplever forandringen direkte i dit eget miljø og dette gør at integrationen af effekten foregår mere naturligt og du oplever dit boost stærkere og mere dynamisk.

 

 

 

De typiske tegn på eksamensangst

 Vi reagerer forskelligt når vi bliver kapret af angst.

 

Det kan være kapringen peaker til selve eksamen hvor er den berømte klap går ned og forhindrer dig at fokusere og huske det du har lært.

Det kan også være før eksamen hvor kroppen mere træt, du har ondt i maven, har svært ved at sove, mister appetitten eller overspiser, får kvalme, ryster på hænderne, har katastrofe tanker og følelser præget af anspændthed, nervøsitet, uro, en knude i maven.

 

Det kan også udfolde sig som en længerevarende kapring, igennem uddannelses forløbet. Det træder typisk frem ved at handlingerne bærer præg af at du enten forbereder dig konstant, helt undlader at forberede dig eller undgår selve eksamen ved at udeblive.

Er du i tvivl om et boost kan hjælpe dig af med din eksamensangst, så book 15 min gratis online samtale, inden du booker dit boost.

Se også hypnose mod præstationsangst.