Hypnose mod angst

Rigtig mange mennesker lider af angst, og det findes i mange forskellige grader. Helt fra unødvendige bekymringer til voldsom panikangst.

Angst er grundlæggende en naturlig beskytter, som vi alle har med os i en eller anden grad. Men hvor og hvornår angsten aktiveres er ikke altid fornuftigt, men derimod noget som vores underbevidsthed på et tidspunkt har lært. Det er dog muligt for underbevidstheden at lære noget nyt. Her kan hypnose mod angst være et effektivt redskab, hvor man går ind og indlejrer en ny association og reaktion i underbevidstheden. På den måde kan der skabes hurtige og mærkbare resultater, da underbevidstheden lærer ikke at reagere med angst i unødvendige situationer.

 

Kan hypnose fjerne angst? 

Med online hypnose mod angst skræddersyet til dig og dine personlige oplevelser med angsten, vil du dermed kunne lære at håndtere angsten og ikke lade den styre dig i de situationer, hvor du lige nu lider under den.

 

Få hjælp til forskellige typer af angst

Der findes mange forskellige typer af angst, som kan kapre dig og have store konsekvenser for både krop og sind. Det er blandt andet:

 

Det er dog vigtigt, at der skelnes mellem nervøsitet og angst. Det er helt almindeligt at blive nervøs i forskellige situationer og opleve adrenalinsus i form af f.eks. svedige håndflader, let hjertebanken og uro i kroppen. Angst er en anden og mere kaprende følelse. Derfor anbefaler jeg ikke, at man benytter sig af et power-boost i forbindelse med nervøsitet, med mindre det begrænser dig.

 

Sådan hjælper hypnose på angst

Jeg tilbyder et professionelt online hypnose power boost, som fungerer som en form for quick fix for din underbevidsthed. Et Power boost består af tre online hypnose sessioner og hjemmeopgaver tilpasset dine oplevelser og din angst. På den måde får du mest muligt ud af forløbet. Under hypnosen vil du skulle følge mine instrukser, så vi i fællesskab kan indlejre en ny association i din underbevidsthed.

Er det første gang du forsøger dig med hypnose mod angst, er det helt almindeligt at være skeptisk. Derfor består første session også af et basic boost, hvor du i højere grad får kendskab til hypnose, din hypnotiske modtagelighed og vi får afprøvet vores samarbejde. Anden og tredje session består af instant power boosts, og det er her hvor du efterfølgende vil opleve, at der er sket et skift i, hvordan underbevidstheden arbejder for dig.

 

Har du spørgsmål til online hypnose mod angst, kan du altid booke et gratis møde, ringe på tlf.: 26 63 26 75 eller sende en mail på info@power-boost.dk. Hypnosen foregår altid online, og derfor kan jeg hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig.